Om Magasinparken

Vi tør påstå at Magasinparken er det mest spennende boligprosjektet vi har sett i Ski, ja kanskje i hele Follo, på lang tid.

Magasinparken ligger noen få hundre meter vest for Ski sentrum, som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kafeer og spisesteder for enhver smak og anledning, og det alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna.

Meld interesseSe boligvelger

Magasinparken passer for alle

Hele 487 ulike boliger utgjør Magasinparken. Urban Villas og Ski Tårn av Code er innflyttet og utsolgt. Ski Tårn av RRA, Ski Tårn av R21 og Ski Tårn av A-lab er innflyttingsklare.

De siste to tårnbyggene, solfylte Magasinhagen og Kronen (på verket), vil stå klare i løpet av 2024. Mellom bygningene blir det flotte fellesareal med lekeplasser og parkanlegg. 

Vurderer du å flytte til Ski, burde du se nærmere på mulighetene som ligger i denne nye bydelen. Se vår digitale 3D modell av hele området og klikk deg inn på de nye leilighetene til salgs. Du kan også ta turen til Magasinparken å besøke vår visningsleilighet.

I trygge hender hos Solon

Solon Eiendom er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på kvalitet, arkitektur og egenart. Magasinparken er intet unntak – her er og blir det flotte nye boliger i et stort spenn av pris og størrelser.

Vårt mål er å skape den foretrukne boligen i området, og vi holder i boligbyggingen fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel. Vi tilstreber å levere boliger som skiller seg ut og som både Solon og boligkjøper kan være stolte av.

Book en privat visning

Det skjer i Ski

El-bysykkel

El-bysykkel

Vi jobber sammen med Nordre Follo kommune for å virkeliggjøre at Magasinparken får sin egen ladestasjon med hente- og returpunkt.

Park

Park

Det er planlagt en ny, stor bydelspark i forbindelse med utviklingen av Ski Vest. Vi etablerer en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene.

Restaurant

Restaurant

I den gamle depotbygningen, som i dag dessverre er nedbrent, ønsker vi på sikt å etablere en restaurant. Vi er i dialog med flere anerkjente aktører om dette.

Bydelstorg

Bydelstorg

Ski Vest er det i områdeplanen regulert inn et torg med ulike forretninger og servicetilbud. Dette i gangavstand fra din nye bolig.

 

Barnehage

Barnehage

Magasinparken skal være et sted der det er godt og enkelt å bo for både store og små. Det vil bli bygget en barnehage på oppsynsmannstunet.

Kultur

Kultur

Vi ønsker at de fredede magasinhallene skal brukes til ulike kulturaktiviteter. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men mye vil være avklart i løpet av det kommende året. Sammen med det nye parkanlegget på ekserserplassen blir dette hele områdets storstue.

 

Directions to Magasinparken

Meld interesse
  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  JØRGEN KJENDLIE

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner

  JK@sem-johnsen.no
  99 18 45 04