Om Magasinparken

Vi tør påstå at Magasinparken er det mest spennende boligprosjektet vi har sett i Ski, ja kanskje i hele Follo, på lang tid.

Et annerledes prosjekt med nye leiiligheter som skiller seg veldig ut fra alt annet gjennom eiendommens spesielle historie, de ulike og meget spenstige arkitektoniske detaljene, samt selvsagt den særdeles sentrale, men likevel tilbaketrukket beliggenhet.

Et landemerke i Ski
Solon Eiendom har som eier og utvikler av Magasinparken all intensjon om transformere området ikke bare til et sted det skal bli hyggelig å bo, men også til et sted det skal bli hyggelig å besøke. Målsetningen er å etablere et aldri så lite landemerke i Ski. Dette skal bli et pulserende boligmiljø hvor alle aldre og generasjoner skal trives som både gjest og vert. Flere av de nybygde leilighetene er innflyttingsklare og flere nybygg er under oppføring.

En park med flotte tårnbygg rundt

For å skape dynamikk og variasjon er det utarbeidet ulike boligkonsepter; Urban Villas og fem ulike tårnbygg presentert ved fire ulike og anerkjente arkitekter. Ved utstrakt bruk av tegl og asymmetriske former skapes et organisk uttrykk som vil gi liv og karakter til Magasinparken.

Mellom bygningene tilrettelegges for gode fellesarenaer med blant annet lekeplasser, kultur- og parkanlegg. Vi anlegger nye vannveier som samler overflate- og himmelvann. Langs disse bekkeløpene blir det bygget en promenade som gir bilfri tilgang til planlagte bydelstorget.

I trygge hender hos Solon

Solon Eiendom er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på kvalitet, arkitektur og egenart. Magasinparken blir intet unntak – her blir det flotte nye boliger i et stort spenn av pris og størrelser.

Gjennom 15 år har de levert over 2200 kvalitetsboliger, og nå er det nærmere 1000 boliger under bygging. Gjennom fire kontorer i Norge, utvikler de boliger i og rundt de største byene, samt en rekke fritidsleiligheter ved populære fjellområder som Hemsedal, Geilo og Hafjell.

Deres mål er å skape den foretrukne boligen i området, og de holder i boligbyggingen fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel. De tilstreber å levere boliger som skiller seg ut og som både Solon og boligkjøper kan være stolte av.

Magasinparken passer for alle

Hele 487 ulike boliger utgjør Magasinparken. Noen står allerede klare og er innflyttet, andre nærmer seg ferdigstillelse og noen bygg er akkurat igangsatt. Innen utgangen av 2024 vil hele parken og alle nybyggene stå klare.

Urban Villas og Ski Tårn av Code er innflyttet og utsolgt. Ski Tårn av RRA ble innflyttet juni 2022, Ski Tårn av R21 vil står klart i Q4 2022 og Ski Tårn av A-lab vil også være innflyttingsklart mot slutten av året. De siste to tårnbyggene, solfylte Magasinhagen og Kronen på verket vil stå klare ila 2024.

Vurderer du å flytte til Ski, burde du se nøyere på mulighetene som ligger i denne nye bydelen. Hvert tårn har sin unike identitet og de fire anerkjente arkitektkontorene har virkelig fått utfolde seg når de har tegnet sine drømmeboliger. Lurer du på hva som fortsatt er til salgs? Se vår digitale 3D modell av hele området og klikk deg inn på de nye leilighetene til salgs.

 

Det skjer i Ski

El-bysykkel

El-bysykkel

Vi jobber sammen med Nordre Follo kommune for å virkeliggjøre at Magasinparken får sin egen ladestasjon med hente- og returpunkt.

Park

Park

Det er planlagt en ny, stor bydelspark i forbindelse med utviklingen av Ski Vest. Vi etablerer en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene.

Restaurant

Restaurant

I den gamle depotbygningen, som i dag dessverre er nedbrent, ønsker vi på sikt å etablere en restaurant. Vi er i dialog med flere anerkjente aktører om dette.

Bydelstorg

Bydelstorg

Ski Vest er det i områdeplanen regulert inn et torg med ulike forretninger og servicetilbud. Dette i gangavstand fra din nye bolig.

 

Barnehage

Barnehage

Magasinparken skal være et sted der det er godt og enkelt å bo for både store og små. Det vil bli bygget en barnehage på oppsynsmannstunet.

Kultur

Kultur

Vi ønsker at de fredede magasinhallene skal brukes til ulike kulturaktiviteter. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men mye vil være avklart i løpet av det kommende året. Sammen med det nye parkanlegget på ekserserplassen blir dette hele områdets storstue.

 

Directions to Magasinparken

Meld interesse
  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  SIMON SKJELDAL ANDRESEN

  Eiendomsmegler MNEF/Partner

  ssa@sem-johnsen.no
  99 54 44 80