SKI TÅRN AV RRA

 Arkitekt: Reiulf Ramstad Arkitekter (RRA)
• 38 leiligheter fra 44 til 142 kvm fordelt på 10 boligplan
Salgsstatus: 30 av 38 boliger solgt
Faste priser (ledige boliger) fra kr 6 200 000,– + omk. Ledige boliger fra 72 til 106 kvm.
Innflytting allerede i juni 2022

Vi åpner bygget for visning søndag 22.mai i 3.etg i vårt nye visningssenter. Ingen påmelding kreves, dørene er åpne til leiligheten fra kl 14.00 – 15.00. Velkommen!

Det glødende tårnet

Ski Tårn av Reiulf Ramstad Arkitekter er et arkitektonisk nyskapende og spennende bygg. Med sine elegante detaljer og kvaliteter blir dette boliger som skiller seg ut fra mengden. Tårnet får en fasade i kobberfinish, et vakkert materiale med en rødlig tone og et varmt og glødende uttrykk. Alle leilighetene får gjennomgående god standard, store og rause vindusflater, lune balkonger og garasjeplass. Med hele ti etasjer blir dette bygget et staselig og høyreist tårn med mye lys og luft!

Arkitektens ord

Vår visjon er å utvikle et fremtidsrettet, unikt arkitektonisk bygg i et menneskevennlig og trivelig nytt nabolag i Ski Vest. Et godt sted å være, sosialisere, og ikke minst bo.

Vi bruker variert stedstilpasset arkitektur, robuste materialer med respekt for kulturarv, omgivelser og miljø.

Ski Tårn av Reiulf Ramstad Arkitekter (RRA) er planlagt som et helhetlig, selvstendig og attraktivt anlegg der vi forener nybygget i sin historiske kontekst og i et samspill med de andre nybyggene på området. Dette oppnår vi gjennom en bevisst bruk av steds- og situasjonstilpasset arkitektur.

Huset skal bli et miljøvennlig og urbant boligmiljø med høye arkitektoniske kvaliteter. Hovedgrepet baserer seg på ett frittstående volum som markerer begynnelsen på anlegget mot syd/vest og vil fremstå som et orienteringspunkt og «fyrtårn» for hele Magasinparken.

Finn din bolig i boligvelgeren!

Om Magasinparken

Magasinparken, som dette bygget er en del av, ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser.

Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna.

Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet.

I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Bla i det flotte prospektet her

Meld interesse

Meld din interesse i skjemaet for å holde deg oppdatert om hva som skjer i Magasinparken.
  VEGAR SKREDLUND

  Eiendomsmegler

  vs@sem-johnsen.no
  954 08 449

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler

  tfh@sem-johnsen.no
  924 49 842