SKI TÅRN AV RRA

Velkommen til flotte Ski Tårn av Reiulf Ramstad Arkitekter - et nytt landemerke i Ski! Fortsatt noen leiligheter til salgs og innflytting juni 2022.

Antall leiligheter:
38
Størrelse:
Fra 44 til 142 kvm fordelt på 10 boligplan
Salgsstatus:
32 av 38 boliger solgt
Innflytting:
Juni 2022 med fleksibel overtagelse
Priser:
Faste priser fra kr 6 200 000,– + omk
Visning:
Søndag 17. september kl. 15.00 - 16.00

Solon Eiendom og arkitektkontoret Reiulf Ramstad har virkelig fått til et bygg som skiller seg ut i mengden med Ski Tårn av RRA. 38 unike leiligheter fordelt på 10 plan er rammet inn i et glødende materiale, inspirert av en kobberlampe.

Meld interesseSe boligvelger

Leilighetene ferdigstilles i disse dager og endelig kan beboere og interessenter få slippe inn i tårnet og se hvor flott det blir. Store vindusflater, smarte planløsninger, flotte uteområder og en del av den nye bydelen Magasinparken gjør bygget til et helt unikt sted å bo.

Hvorfor velge dette tårnet?

 • Spydspissen i prosjektet
 • Nyskapende arkitektur
 • Store vindusflater
 • Vånnbåren gulvvarme
 • Garasjeplass medfølger
 • Påkostede uteområder
 • Lave kjøpsomkostninger
 • 5 års garanti

Hvorfor velge Ski?Book privatvisning

Om RRA- tårnet

Ski Tårn av Reiulf Ramstad Arkitekter er et arkitektonisk nyskapende og spennende bygg. Med sine elegante detaljer og kvaliteter blir dette boliger som skiller seg ut fra mengden.

Tårnet får en fasade i kobberfinish, et vakkert materiale med en rødlig tone og et varmt og glødende uttrykk.

Alle leilighetene får gjennomgående god standard, store og rause vindusflater, lune balkonger og garasjeplass. Med hele ti etasjer blir dette bygget et staselig og høyreist tårn med mye lys og luft!

Bla i prospektGå til FINN

Om Magasinparken

Magasinparken, som dette bygget er en del av, ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser.

Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna.

Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet.

I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Se bilder fra visningsleiligheten

Meld interesse
  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  SIMON SKJELDAL ANDRESEN

  Eiendomsmegler MNEF/Partner

  ssa@sem-johnsen.no
  99 54 44 80