URBAN VILLAS

Urban Villas av Code Arkiterkter består av 145 leiligheter fra ca. 40 kvm til 138 kvm fordelt på seks bygg. Alle seks bygg er ferdigstilt og fornøyde eiere har flyttet inn.

Antall boenheter:
145
Størrelse:
Fra 40m² til 138m² fordelt på 6 bygg
Arkitekt:
Code Arkitektur
Ferdigstillelse:
Prosjektet er utsolgt og alle beboere har flyttet inn

Hageby i flere etasjer

Urban Villas består av seks moderne teglsteinsbygg i øvre del av Magasinparken. Dette er en del av første byggetrinn i parken og har blitt et estetisk bindeledd mellom det eksisterende villaområdet i nordvest og de fredede vognhallene i øst.

Bygningene er fire og fem etasjer høye og er trappet ned mot Magasinhallene og naboene, slik at de fremstår som småskalerte og frodige samtidig som de har gode utsikts- og lysforhold.

Private hager, avtrappinger, romslige balkonger og store takterrasser gir hagebypreg oppover i etasjene og gir bygningene en levende og dynamisk fasade mot omgivelsene.

Byggenes form gjør at nesten alle enhetene er hjørneleiligheter, og alle har fasader mot flere retninger og oppholdsrom med store vindusflater.

Leilighetene har fått store private forhager, store balkonger eller inntrukne private takterrasser, og beboerne i fjerde og femte etasje kan glede seg over takhage på to eller tre sider. Flere av leilighetene har en takhøyde på hele 2,80 meter.

Byggene har inngang via rause fellesarealer med et toetasjers høyt inngangsparti, og det er naturligvis heis fra garasjeanlegget til alle leilighetsplanene.

Mellom byggene og utenfor de private hagene skal det etableres et bilfritt, felles parkanlegg med lekeplasser, vannrenner, beplantning og stier.

Meld interesse
  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  SIMON SKJELDAL ANDRESEN

  Eiendomsmegler MNEF/Partner

  ssa@sem-johnsen.no
  99 54 44 80