URBAN VILLAS – INNFLYTTINGSKLARE BOLIGER

• 145 leiligheter fra ca. 40 kvm til 138 kvm fordelt på seks bygg
• Faste priser (1 ledig bolig, F402 – 116 kvm, kr 10 000 000,- + omk.)
• Salgsstatus: 144 av 145 boliger solgt. Ferdigstilt.
• Arkitekt: Code Arkitektur

Det er 1 ledig bolig i Urban Villa Hus F (Magasinparken 24). Den ledige boligen er en 4-roms på 116 kvm i 4. etasje med over 70 kvm privat takterrasse, garasje og heis. Boligen er ferdigstilt og innflyttingsklar.

Hageby i flere etasjer

Urban Villas er seks moderne teglsteinsbygg i øvre del av Magasinparken som blir et estetisk bindeledd mellom det eksisterende villaområdet i nordvest og de fredede vognhallene i øst. Bygningene er fire og fem etasjer høye og trappes ned mot magasinhallene og naboene, slik at de fremstår som småskalerte og frodige samtidig som de har gode utsikts- og lysforhold. Private hager, avtrappinger, romslige balkonger og store takterrasser gir hagebypreg oppover i etasjene og gir bygningene en levende og dynamisk fasade mot omgivelsene.

Byggenes form gjør at nesten alle enhetene er hjørneleiligheter, og alle har fasader mot flere retninger og oppholdsrom med store vindusflater. Leilighetene får store private forhager, store balkonger eller inntrukne private takterrasser, og beboerne i fjerde og femte etasje kan glede seg over takhage på to eller tre sider. Flere av leilighetene har en takhøyde på hele 2,80 meter.

Byggene har inngang via rause fellesarealer med et toetasjers høyt inngangsparti, og det er naturligvis heis fra garasjeanlegget til alle leilighetsplanene. Mellom byggene og utenfor de private hagene skal det etableres et bilfritt, felles parkanlegg med lekeplasser, vannrenner, beplantning og stier.

Finn din bolig i boligvelgeren!

 

Meld interesse
  VEGAR SKREDLUND

  Eiendomsmegler

  vs@sem-johnsen.no
  954 08 449

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler

  tfh@sem-johnsen.no
  924 49 842

  Meld interesse for Ski Magasinparken

  Meld din interesse i feltet under for å holde deg oppdatert om hva som skjer i Magasinparken.

  Meld interesse
   VEGAR SKREDLUND

   Eiendomsmegler

   vs@sem-johnsen.no
   954 08 449

   TRYGVE FORMO HERMANSEN

   Eiendomsmegler

   tfh@sem-johnsen.no
   924 49 842