SKI TÅRN AV A-LAB

Ski Tårn av A-lab arkitekter er et meget spennende og innholdsrikt tårn med flere nye leilighetstyper og -størrelser. Bygget er ferdigstilt, og det er fortsatt flere fine leiligheter igjen til salgs.

Antall leiligheter:
45
Størrelse:
Fra 74m² til 135m²
Salgsstatus:
40 av 45 boliger solgt
Priser:
Faste priser fra 6 400 000,- + omk
Arkitekt:
A-lab
Innflytting:
Boligene er ferdigstilt og klare til innflytting. Mulighet for fleksibel overtagelse.
Visning:
Torsdag 28. september kl. 13.00 - 14.00

Fantastisk særpreg

Ski Tårn av A-lab arkitekter har et moderne utseende med en unik fasade og kvaliteter. Med et utenpåliggende “grid” og runde hjørner, har arkitektene og Solon Eiendom klart å skape et landemerke for Ski med et fantastisk særpreg.

Prosjektet baserer seg på bruk av hardføre og varige materialer med et urbant og tidløst uttrykk. Fasaden består i hovedsak av tre og platekledning. «Gridet» består av et system av presise, lyse grønne fasadeplater og det indre sjiktet har stående tre kledning. Rekkverket rundt de store balkongene består av et flettverkssystem av stålwire og kabler av høy kvalitet som danner et gjennomsiktig sjikt, uten sjenerende refleksjoner i glass.

Bygget er designet som et «punktbygg» i form av et tårn på 8 etasjer med to fasadesjikt. Et ytre lag består av terrasser og balkonger utformet som et «rammeverk» og en klimavegg med vertikal trekledning av ulike dimensjoner i en varm farge.

Ett bygg, to sjikt. Oppdelingen skaper delvis skjermede private «uteoppholdsrom» for leilighetene, som bidrar til demping av gjenboerforhold.

Meld interesseSe boligvelger

Rause balkonger og takhager

Mellom det ytre og indre laget spenner store balkonger i ulike dimensjoner med variert plassering, som sammen med en aktiv beplantningsstrategi på balkongene skaper intime uteoppholdssoner for leilighetene.

Leilighetene i 1. etasje får flotte terrasser på minimum 15 kvm, og de fire toppleilighetene i 8. etasje får private takhager i plan 9. Oppgang til privat takhage fra balkong i plan 8.

Bla i prospektGå til FINN

Se modell av bygget i vårt visningssenter

I søsterbygget, Ski Tårn av RRA, har vi utformet en visningleilighet for hele Magasinparken. Her kan du se materialer for tilvalg, en flott modell av tårnet og få god informasjon om planløsninger og ledige enheter.

Våre meglere fra Sem og Johnsen gjennomfører fellesvisninger på søndager – se øverst på siden for mer informasjon. Om tidspunktet ikke passer, er det også mulig å booke en privatvisning.

Faste priser og førstemann til mølla

Salg foregår til faste priser og etter prinsippet om først til mølla. Bygging pågår og overlevering/innflytting finner sted i perioden 15.11.2022 til 15.02.2023.

Dette er det første tårnet i Magasinparken som blir selveierleiligheter. Registrer deg i dag og få tilsendt aktuell salgsinformasjon.

Bildekarusell