SKI TÅRN AV A-LAB – SALGSSTART 9. DES

  • 45 selveierleiligheter fra 44 til 135 kvm
  • Faste priser fra kr 3 150 000,– + omk.
  • Arkitekt: A-Lab

Velkommen til forhåndsvisninger før salgsstart:

Søndag 6. desember kl. 13:30 – 15:00

Mandag 7. desember kl. 17:30 – 19:00

Salgsstart onsdag 9. desember.

Siste frist for innlevering av kjøpetilbud er onsdag 9. desember kl. 12.00. Det blir faste priser og loddtrekning dersom det er flere kjøpetilbud på samme bolig per nevnte frist. Kontakt megler for nærmere informasjon og besøk vår visningsbolig i Magasinparken 22 (Ski Tårn av Code) til ovennevnte tider. Vi ønsker trygge visninger og oppfordrer til visningspåmelding.

Finn din bolig i boligvelgeren

Ski Tårn av A-lab arkitekter – Unikt tårnbygg med spennende selveierleiligheter like ved Ski sentrum

Endelig lanserer vi Ski Tårn av A-lab arkitekter. Et meget spennende og innholdsrikt tårn med flere nye leilighetstyper og -størrelser. Bygget vil bestå av 45 selveierleiligheter fra 44 – 135 kvm. Priser fra kr 3 150 000,- + omk. Alle leilighetene får rause balkonger. Leilighetene i 1. etg. får flotte terrasser på minimum 15 kvm. De fire toppleilighetene i 8. etasje får private takhager i plan 9. Oppgang til privat takhage fra balkong i plan 8.

Dette er det første tårnet i Magasinparken som blir selveierleiligheter.

Registrer deg i dag og få tilsendt aktuell salgsinformasjon.

Opplev et av Osloregionens mest spennende boligområder: Magasinparken i Ski! Når den nye Follobanen står ferdig vil det kun ta 11 minutter fra Oslo S til Ski, der et historisk militærområde forvandles til et bomiljø med spennende arkitektur, historiske bygninger, parker og lekeplasser.

Ski Tårn av A-lab arkitekter er et unikt bygg med to fasadesjikt og et utenpåliggende «grid» som gir bygget et fantastisk særpreg.

Bygget er designet som et «punktbygg» i form av et tårn på 8 etasjer med to fasadesjikt. Et ytre lag består av terrasser og balkonger utformet som et «rammeverk» og en klimavegg med vertikal trekledning av ulike dimensjoner i en varm farge. Mellom det ytre og indre laget spenner store balkonger i ulike dimensjoner med variert plassering, som sammen med en aktiv beplantningsstrategi på balkongene skaper intime uteoppholdssoner for leilighetene.

Ett bygg, to sjikt. Oppdelingen skaper delvis skjermede private «uteoppholdsrom» for leilighetene, som bidrar til demping av gjenboerforhold.

Prosjektet baserer seg på bruk av hardføre og varige materialer med et urbant og tidløst uttrykk. Fasaden består i hovedsak av tre og platekledning. «Gridet» består av et system av presise, lyse grønne fasadeplater og det indre sjiktet har stående tre kledning. Rekkverket rundt de store balkongene består av et flettverkssystem av stålwire og kabler av høy kvalitet som danner et gjennomsiktig sjikt, uten sjenerende refleksjoner i glass.

Meld interesse
VEGAR SKREDLUND

Eiendomsmegler

vs@sem-johnsen.no
954 08 449

TRYGVE FORMO HERMANSEN

Eiendomsmegler

tfh@sem-johnsen.no
924 49 842

Meld interesse for Ski Magasinparken

Meld din interesse i feltet under for å holde deg oppdatert om hva som skjer i Magasinparken.

Meld interesse
VEGAR SKREDLUND

Eiendomsmegler

vs@sem-johnsen.no
954 08 449

TRYGVE FORMO HERMANSEN

Eiendomsmegler

tfh@sem-johnsen.no
924 49 842