MAGASINHAGEN

 • 68 selveierleiligheter fra 36 til 173 kvm
 • Faste priser fra kr 4 000 000,– + omk.
 • Arkitekt: Code

Med Magasinhagen får det nye boligområdet i Ski sitt største og mest landskapelige bygg. Det er et bygg som terrasseres i to retninger for å oppnå gode solforhold for beboerne og samtidig gi rom for de fredede vognhallene og Magasinplassen i midten av anlegget.

Magasinhagen av Code blir Magasinparkens perle med solrike og skjermede balkonger

Med høye etasjer og store vindusfelt blir dette også et bygg med romslige og luftige leiligheter. De 68 enhetene som varierer i størrelse fra 36 til 173m² har alle inngang fra felles trapp- og heiskjerne. Alle hovedoppholdsrom har store vindusfelt og direkte utgang til private balkonger og terrasser som varierer i størrelse fra 8 til over 100m².

I Magasinhagen er samtlige takflater planlagt for opphold, i tillegg til balkonger og private hager på bakkeplan. Øverste tak er en felles takhage. Ambisjonen er at bygget skal oppleves som et frodig, befolket og beplantet landskap helt opp til 9. etasje. Det er derfor lagt til rette både for dyrking på private uteplasser og for klatreplanter som kan spre seg i kontrollerte former mellom terrassene.

Opplev et av Osloregionens mest spennende boligområder: Magasinparken i Ski! Når den nye Follobanen står ferdig vil det kun ta 11 minutter fra Oslo S til Ski, der et historisk militærområde forvandles til et bomiljø med spennende arkitektur, historiske bygninger, parker og lekeplasser.

Ski Tårn av A-lab arkitekter er et unikt bygg med to fasadesjikt og et utenpåliggende “grid” som gir bygget et fantastisk særpreg.

Bygget er designet som et «punktbygg» i form av et tårn på 8 etasjer med to fasadesjikt. Et ytre lag består av terrasser og balkonger utformet som et «rammeverk» og en klimavegg med vertikal trekledning av ulike dimensjoner i en varm farge. Mellom det ytre og indre laget spenner store balkonger i ulike dimensjoner med variert plassering, som sammen med en aktiv beplantningsstrategi på balkongene skaper intime uteoppholdssoner for leilighetene.

Ett bygg, to sjikt. Oppdelingen skaper delvis skjermede private «uteoppholdsrom» for leilighetene, som bidrar til demping av gjenboerforhold.

Prosjektet baserer seg på bruk av hardføre og varige materialer med et urbant og tidløst uttrykk. Fasaden består i hovedsak av tre og platekledning. «Gridet» består av et system av presise, lyse grønne fasadeplater og det indre sjiktet har stående tre kledning. Rekkverket rundt de store balkongene består av et flettverkssystem av stålwire og kabler av høy kvalitet som danner et gjennomsiktig sjikt, uten sjenerende refleksjoner i glass.

Meld interesse

Meld din interesse i skjemaet for å holde deg oppdatert om hva som skjer i Magasinparken.
  VEGAR SKREDLUND

  Eiendomsmegler

  vs@sem-johnsen.no
  954 08 449

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler

  tfh@sem-johnsen.no
  924 49 842