MAGASINHAGEN

Velkommen til Magasinhagen - en perle i Ski med skjermede og solrike balkonger tegnet av anerkjente Code.

Antall leiligheter:
68
Størrelse:
Fra 36m² til 173m²
Salgsstatus:
65 av 68 solgt
Priser (ledige):
Faste priser fra kr 5 750 000,– + omk.
Ferdigstillelse:
Q4 2024
Arkitekt:
Code
Visning:
Torsdag 28. september kl. 13.00 - 14.00

Magasinparkens perle

Magasinhagen er en del av Magasinparkens siste prosjekt og vil stå klar i slutten av 2024. Bygget er tegnet av Code arkitekter og utvikles av Solon Eiendom. Her er det virkelig ikke spart på noe i forhold til spennende arkitektur, smarte planløsninger og gode bokvaliteter.

Vi kaller bygget for Magasinparkens perle – både på grunn av beliggenheten, solforholdene og ikke minst de gode bokvalitetene som bygget vil romme.

Meld interesseSe boligvelger

Felles takhage

Med høye etasjer og store vindusfelt blir dette også et bygg med romslige og luftige leiligheter. De 68 enhetene som varierer i størrelse fra 36 til 173m² har alle inngang fra felles trapp- og heiskjerne.

Alle hovedoppholdsrom har store vindusfelt og direkte utgang til private balkonger og terrasser som varierer i størrelse fra 8 til over 100m². I Magasinhagen er samtlige takflater planlagt for opphold, i tillegg til balkonger og private hager på bakkeplan. Øverste tak er en felles takhage.

Ambisjonen er at bygget skal oppleves som et frodig, befolket og beplantet landskap helt opp til 9. etasje. Det er derfor lagt til rette både for dyrking på private uteplasser og for klatreplanter som kan spre seg i kontrollerte former mellom terrassene.

Ikledd en gylden farge

Bygget vil bli kledd med stående trekledning som er beiset med en gyllen farge. Slikt fasademateriale er uvanlig for byggeri i denne størrelsen, men gjør at Magasinhagen vil fremstå med en varm lød og robust og håndverkspreget detaljering.

Dette er spesielt viktig for dette bygget der store deler av eksteriøret også er bruksflater. Terrasser og balkonger har rekkverk med tett brystning for å skjerme mot innsyn nedenfra og glassrekkverk i øverste halvdel for maksimalt utsyn.

Gjennomtenkte detaljer du vil sette pris på

Prosjektet baserer seg på bruk av hardføre og varige materialer med et urbant og tidløst uttrykk. Fasaden består i hovedsak av tre og platekledning.

«Gridet» består av et system av presise, lyse grønne fasadeplater og det indre sjiktet har stående tre kledning.

Rekkverket rundt de store balkongene består av et flettverkssystem av stålwire og kabler av høy kvalitet som danner et gjennomsiktig sjikt, uten sjenerende refleksjoner i glass.

Bla i prospekt

Bildegalleri