SKI TÅRN AV R21

  • 43 leiligheter fra 51 til 160 kvm, hvorav flere boliger med hybelmulighet (utleie)
  • Faste priser fra kr 3 500 000,- + omk.
  • Salgsstatus: Salgsstart tirsdag 21. januar 2020
  • Arkitekt: R21 arkitekter

Salgsstart!

Det er med stolthet vi nå lanserer neste tårnbygg i Magasinparken Ski. Denne gangen er det R21 arkitekter som får vist frem sitt arkitektonisk praktfulle tårn med 43 boliger på 51 til 160 kvm fordelt på åtte boligplan. I dette tårnbygget presenteres for første gang i Magasinparken boliger med hybelmulighet.
Velkommen til forhåndsvisninger før salgsstart i vårt visningssenter ved byggeplass i Artilleriveien 17 (tidligere Ski Magasinleir):
Søndag 19. januar kl. 12:00-13:00
Mandag 20. januar kl. 18:00-19:00
Salgsstart er tirsdag 21. januar. Siste frist for innlevering av kjøpetilbud er tirsdag 21. januar kl. 12:00. Det er faste priser i prosjektet og dersom det er flere kjøpetilbud på samme bolig per 21. januar kl. 12:00 vil det bli loddtrekning. Registrer din interesse i dag eller kontakt megler for nærmere informasjon om prosjektet og salgsorganiseringen.

Ski Tårn av R21 – arkitektens ord

Ski Tårn av R21 er planlagt innenfra og ut. Leilighetene gis varige romlige kvaliteter, i form av fleksibilitet, gode romhøyder, store dobbelhøye balkonger og dagslys fra flere sider. Uteplassene blir  integrert i fasadene og oppleves som intime og lune. Stort fasadeareal gir fleksibilitet i planene samt lys og utsyn i flere retninger. Alle leilighetene er hjørneleiligheter. Kjøkkenet er gitt en sentral plassering og er omkranset av oppholdsrom og soverom. Dette gjør det enkelt å endre leiligheten i takt med ulike livssituasjoner.

Ski Tårn av R21 vil inngå i et helhetlig landskap med flere tårnbygg. Det er viktig å forholde seg bevisst til helheten huset er en del av for å best mulig utnytte potensialet som stedet gir. Dette skjer både i form og materialbruk. Husets form kommer som et resultat av den interne plasseringen mellom tre andre leilighetsbygg. Prosjektet får også en materialpalett som forsterker den helhetlige ideen om tidløs og varig arkitektur der alle husene med hver sin unike egenart skal spille sammen.

En optimal fordeling av boligtyper sikrer et variert og stabilt bomiljø. Alle leilighetene har kvaliteter som gjør at man kan og forhåpentlig vil bo her over lang tid. Et godt naboskap forutsetter også tilrettelegging av attraktive møteplasser. Ski Tårn av R21 får rause og gode fellesarealer, et inviterende inngangsparti og stort trapperom med overlys i trappeøyet. Det skal være godt å komme hjem, og på besøk.

Finn din bolig i boligvelgeren

 

Salgsdokumenter Ski Tårn av R21

Prisliste Salgsprospekt Budskjema

Meld interesse

VEGAR SKREDLUND

Eiendomsmegler

vs@sem-johnsen.no
954 08 449

TRYGVE FORMO HERMANSEN

Eiendomsmegler

tfh@sem-johnsen.no
924 49 842