KRONEN

Kronen er det siste bygget i Magasinparken, og blir selveste kronen på verket i denne nye bydelen i Ski. Sammen med Code Arkitekter har vi klart å skape et unikt tårn med en unik identitet.

Antall leiligheter:
45
Størrelse:
Fra 67 m² til 120 m²
Salgsstatus:
31 av 45 solgt
Priser:
Faste priser fra 5. 400 000,- + omk.
Arkitekt:
Code Arkitekter
Ferdigstillelse:
Q4 2024
Visning:
Torsdag 28. september kl. 13.00 - 14.00

Kronen på verket!

Velkommen til Kronen – et staselig bygg med gode bokvaliteter og særpreg. Nyskapende arkitektur preget av godt håndverk, gjennomgående meget god standard og lekre detaljer.

Dette er det siste praktbygget som fullender den unike Magasinparken i Ski og vil stå ferdig mot slutten av 2024.

Meld interesseSe boligvelger

Nesten som en treskulptur

Anerkjente Code Arkitektur og boligutvikleren Solon Eiendom har hatt en klar ambisjon for dette tårnet i Ski. De ønsket å  å utvikle et svært gjennomarbeidet bygg med presis og robust detaljering innvendig så vel som utvendig. For å få til dette best i eksteriøret, var det helt nødvendig å bruke treverk.

Yttervegger og undersider av alle utkragete bygningsdeler skal kles med trepanel som beises i en farge med varm og gylden glød.

Slik materialbruk er uvanlig for byggeri i denne størrelsen og gjør at Kronen vil fremstå som en stor, skulpturell trestruktur på avstand.

På nært hold ønsker vi at bygget skal fremstå som gjennomsnekret og preget av godt håndverk.

Bla i prospekt

Maksimalt utsyn

Balkonger og terrasser har rekkverk av glass som gir maksimalt utsyn og en liten brystning nederst som følger vinduenes underkant.

En sokkel av bordforskalet betong gir bygget en solid overgang mot varierende terrengnivå og ulike overflater på bakkeplan.

Bygget består av 8 boligetasjer som i stor grad varierer innbyrdes. Vekselvis utkragete bygningsvolum i ett plan fungerer som terrasse i ovenforliggende plan, som igjen gjør at det oppstår et mangfold av inntrukne og utstikkende oppholdsrom både utendørs og innendørs.

Se prosjektets nettsideGå til FINN

Bildegalleri

Meld interesse
  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  SIMON SKJELDAL ANDRESEN

  Eiendomsmegler MNEF/Partner

  ssa@sem-johnsen.no
  99 54 44 80