Velkommen til julegrantenning søndag 27. november kl 16.00

Vi gjentar suksessen fra i fjor og håper vi har laget en tradisjon som har kommet for å bli – Magasinparkens egen julegrantenning.

Magasinparkens andre byggetrinn er ferdigstilt og ytterligere tre flotte tårn pryder nå parken i tillegg til første trinnet med Urban Villas og Ski Tårn av Code.

Vi i Solon er opptatt av å skape gode nabolag, og inviterer derfor til et åpent førjulsarrangement for alle  – både beboere, naboer, venner og kjente!

Offisiell åpning av tårnene tegnet av R21 og A-LAB

I tillegg til å tenne den store julegranen på Sommerfugllunden, blir det en offisiell åpning av de to splitter nye tårnene tegnet av anerkjente R21 arkitekter og A-LAB arkitekter.

De stolte beboerne har akkurat flyttet inn, og vi ønsker dem velkommen hjem med en markering før julegrantenningen. Både arkitekter, Solon og entreprenør vil være tilstede.

Fersk bakst og gløgg til alle

Solon eiendom stiller med ferskt bakst til alle som kommer innom arrangementet. Vår samarbeidspartner Cafè Sjarm sine kanelboller er kjent i hele Ski, og de baker hele 1400 boller til Solons julegrantenninger over hele Østlandet denne dagen.

Kanskje kommer nissen?

Det går rykter om at nissen har kjøpt en hel haug med godteposer og er klar for å dele ut til små og store barn etter granen er tent.

Utekino med Heime

Litt utpå kvelden setter vi opp utekino inne i en av de gamle magasinhallene (føles som ute, vi lover) og på skjermen ruller Hjemme Alene 1 – en klassiker for hele familien.

Ta med stoler eller sitteunderlag. Heime er Magasinparkens nabolagsapp og aktivisator av gode nabolag – de snurrer film og popper popcorn til alle som kommer.

Se de nye tårnene fra innsiden

Er du interessert i å se byggene fra innsiden, har vi også visningsleilighet i Ski Tårn av RRA åpent fra kl 14.00 – 16.00.

Vi åpner også dørene for vår helt nye toppleilighet i Ski Tårn av R21 – en av de flotteste leilighetene bygget i Ski. Våre meglere fra Sem & Johnsen stiller mannssterke og tar deg meg på omvisning og svarer på spørsmål frem til julegranen tennes.

Program

14.00 Visningsleilighet i RRA tårnet holder åpent frem til tenningen, samt en leilighet i R21 og A-LAB bygget

16.00 Utdeling av kanelboller og gløgg ved julegranen

16.30 Offisiell åpning av de nye byggene  i parken m/ arkitekter, byggherre og entreprenør

16.40 Julegrantenning og korpsmusikk

16.45 Nissen kommer med godteposer til alle barna

17.00 Utekino i Magasinhallen “Alene Hjemme 1” med gratis popcorn – husk egen stol/ sitteunderlag

 

Kom i julestemning og se hva vi har skapt i Ski – en helt ny bydel med særpreg og identitet!

Meld interesse

Legg igjen din kontaktinformasjon for å melde interesse og bli holdt orientert om prosessen.

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  SIMON SKJELDAL ANDRESEN

  Eiendomsmegler MNEF/Partner

  ssa@sem-johnsen.no
  99 54 44 80