Innflyttingsklare leiligheter Magasinparken

Ski Tårn-byggene i Magasinparken har flere innflyttingsklare 3-roms leiligheter for salg! Med Follobanen tar toget deg fra Ski stasjon til Oslo S på kun 11 minutter. Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Fleksibel overtagelse

Vi forstår at overgangen til en ny bolig kan være en spennende, men også stressende tid. Derfor ønsker vi å tilby våre kunder en ekstra grad av fleksibilitet med fleksibel overtagelse.

Du bestemmer selv når du vil flytte inn, uten å bekymre deg for å selge din nåværende bolig først. Kontakt megleren i dag for mer informasjon.

 

Meld interesseBook en privat visning

Ski Tårn av RRA

Ski Tårn av Reiulf Ramstad Arkitekter (RRA) har fortsatt noen ledige 3-roms leiligheter tilgjengelig fra kr 6 490 000, i tillegg til en fantastisk toppleilighet over to plan.

 

Toppleilighet med terrasse på 94,5 kvm

 

Alle leilighetene har gjennomgående høy standard, store vindusflater, koselige balkonger og garasjeplass. Med hele ti etasjer er dette tårnet imponerende og gir rikelig med naturlig lys og frisk luft.

Se ledige boliger

Ski Tårn av A-Lab

Ski Tårn, designet av A-lab arkitekter, er et svært spennende og innholdsrikt tårn. Vi kun en 3-roms leilighet igjen til kr 6 490 000. Leiligheten er på 81 kvm og har en stor balkong på 18 kvm.

 

Innflyttingsklar 3-roms leilighet til kr 6 490 000,-

 

Ski Tårn av A-lab arkitekter har et moderne utseende med en unik fasade og kvaliteter. Med et utenpåliggende “grid” og runde hjørner, har arkitektene og Solon Eiendom klart å skape et landemerke for Ski med et fantastisk særpreg.

Se ledige boliger

Ski Tårn av R21

Ski Tårn av R21 er en del av de unike tårnene i Magasinparken! Vi har fremdeles flere 3-roms hjørneleiligheter tilgjengelig for salg, med priser fra kr 6 500 000.

 

Innflyttingsklar 3-roms leilighet til kr 6 490 000,-

 

Leilighetene har gode planløsninger, romslige takhøyder, og store dobbelthøye balkonger som gir mye naturlig lys. Uteplassene er integrert i fasadene og skaper en intim og koselig atmosfære. I tillegg har vi romslige og godt vedlikeholdte fellesområder.

Se ledige boliger

Meld interesse

Legg igjen din kontaktinformasjon for å melde interesse og bli holdt orientert om prosessen.

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  JØRGEN KJENDLIE

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner

  JK@sem-johnsen.no
  99 18 45 04