Der du vil bo i Ski

I Ski vokser en helt ny bydel frem, med et ambisjonsnivå du skal lete lenge etter. Hvert hus er fullt av særpreg, og ingen av dem er like. Og i midten vil beboerne få park, restaurant og kulturbygg. Vårt mål er at Magasinparken skal bli et sted hvor fremtidens arkitektur-studenter drar på studietur – og beboerne elsker nabolaget sitt.

Book en privat visning

Der du vil bo i Ski

Allerede før Magasinparken står ferdig, ser vi at vi er i ferd med å lykkes.

Boligprosjektet en kort spasertur utenfor Ski sentrum er ment å bli noe helt spesielt: De 14 byggene er tegnet av fire anerkjente arkitektkontorer – og hvert eneste av dem er ulikt.

Det blir blant annet Urban Villas, en hengende hage og fem ulike tårnbygg. I midten kommer et romslig parkanlegg med fredede bygninger hvor det er planer om restaurant, paviljong og gallerier eller andre kulturlokaler.

– Magasinparken skal bli det fineste som er bygd i Ski, og stedet du aller helst ønsker å bo. Derfor lager vi både gode boliger og gode møteplasser, slik at alt ligger til rette for et godt naboskap, sier utviklingsdirektør i Solon Eiendom, Tom André Svenning-Gultvedt.

Nå ligger alle boliger ute for salg og salget går som varmt hvetebrød. Skal du sikre deg drømmeboligen må du være raskt ute. Se her for hvilke enheter som fortsatt er til salgs eller kontakt megler for en uforpliktende prat.

 

 

Meld interesse

Legg igjen din kontaktinformasjon for å melde interesse og bli holdt orientert om prosessen.

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  JØRGEN KJENDLIE

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner

  JK@sem-johnsen.no
  99 18 45 04