Snart innflyttingsklart i Ski Tårn av Reiulf Ramstad

Søker du leilighet i Follo med innflytting i år? Nå har du muligheten til å flytte inn i en helt flunkende ny leilighet, for det er fortsatt noen muligheter igjen.

Velger du Reiulf Ramstad tårnet, vil du være flyttet inn allerede før sommeren i din nye bolig. Det flotte tårnet blir et landemerke i Ski, og vi håper beboerne gleder seg til å skape liv i det fantastiske kobbertårnet. Se 3d modellen til Ski Tårn av Reiulf Ramstad i boligvelgeren.

Meld interesseSe boligvelger

Salget har gått utrolig bra for de eksklusive leilighetene i bygget, og vi liker å tro det er fordi de finner gode bokvaliteter i det arkitektene og vi har skapt.

Alle leilighetene får sjenerøs takhøyde, store vindusflater og lune uteplasser, i tillegg til at de blir en del av Magasinparken – en helt ny bydel i Ski med flotte bygg og gode sosiale møteplasser imellom.

Flere bomuligheter i Magasinparken

Ski Tårn av Reiulf Ramstad er ett av 4 ulike tårn som reises i parken, og er det andre til å stå klart. Videre følger Ski Tårn av R21 i september og til slutt Ski Tårn av A-Lab i desember. I tillegg til disse 4 tårnene, har vi også startet byggingen av de siste to byggene i Magasinparken; Magasinhagen og Kronen.

Det er lagt mye flid i prospektene til alle prosjektene i Magasinparken. Hvert prosjekt skal ha sin distinkte egenart og unikhet, både gjennom navn, profil, arkitektur og kvaliteter.

Book en privat visning

Legg søndagsturen gjennom Magasinparken

Har du ikke sett Magasinparken live ennå? Da burde du legge søndagsturen til Ski for å se de flotte byggene som reiser seg nå. Våre meglere fra Sem & Johnsen står klare til å fortelle deg om hvert bygg og hvilke ulike kvaliteter de anerkjente arkitektene har lagt vekt på når de har blitt utfordret til å utforme sitt drømmetårn.

Meld interesse

Legg igjen din kontaktinformasjon for å melde interesse og bli holdt orientert om prosessen.





    TRYGVE FORMO HERMANSEN

    Eiendomsmegler/Prosjektleder

    tfh@sem-johnsen.no
    92 44 98 42

    JØRGEN KJENDLIE

    Eiendomsmegler MNEF/ Partner

    JK@sem-johnsen.no
    99 18 45 04