8 gode grunner til å bo i Ski

Kort vei til det meste, et hyggelig sentrum og gode turmuligheter og opplevelser året rundt. Dette er med på å skape en enklere hverdag og en god balanse mellom jobb og fritid.

Book en privat visning

1. Kort vei til det meste
Ski har et godt kollektivtilbud med blant annet fem togavganger i halvtimen til Oslo i rushtiden. Det går også hyppig busser til flere tettsteder i regionen. Når Follobanen åpner tar det kun 11 minutter fra Ski til Oslo S – med andre ord like lang tid som det tar med trikken fra Grünerløkka til Oslo S.

2. Urbant nok
Ski sentrum har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også flere hyggelige kaféer og spisesteder, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasertur unna.

3. Grønt nok
Ski er et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier. Store, velholdte skogsområder gir deg uante muligheter for et aktivt friluftsliv, turmuligheter og opplevelser hele året.

4. Godt bomiljø
Ski og området rundt har flust av gode idrettslag og et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og svømming i umiddelbar nærhet. Og med gode skoler og barnehager kan du gi barna fine oppvekstsvilkår med masse rom for å lære og utfolde seg.

5. Mer for pengene
Ski kan oppfylle drømmen om sentrumsnær bolig, og her får du mer bolig for pengene enn i Oslo. Og hvem vil vel ikke ha litt mindre boutgifter?

6. Historisk sus
Navnet Ski (Skeidar) er opprinnelig et gårdsnavn, og betyr “bane til kappløp eller kappridning”. De tre hestehodene i det gamle kommunevåpenet til Ski kommune symboliserte denne opprinnelsen. Ski er nå en del av Nordre Follo kommune. Her finnes det en rekke rike funn fra vikingtiden og et stort antall gravhauger. Visste du at Ski har to kirker fra middelalderen?

7. Oversiktlig og trygt
Ski er akkurat passe stort, med følelsen av å bo på et mindre og nært sted. Det er lett å trives i Ski. Her kan du fylle hverdagen din med gode opplevelser, gode minner, gode historier og godt samhold. Ski er alternativet for deg som vil bo trygt og landlig, men allikevel sentralt. Her er det rom for å leve godt!

8. Magasinparken – en splitter ny bydel i Ski
Nå forvandles et historisk militærområde til et yrende bomiljø med spennende arkitektur, parker og lekeplasser. Boligene er signert anerkjente arkitekter som Code, A-lab, R21 og Reiulf Ramstad, og alle byggene har sin egen identitet og ulik utforming. Til sammen blir denne nye bydelen helt unik, og forhåpentligvis et sted som skiller seg ut og som du vil være stolt av å bo i!

Meld interesse

Legg igjen din kontaktinformasjon for å melde interesse og bli holdt orientert om prosessen.

  TRYGVE FORMO HERMANSEN

  Eiendomsmegler/Prosjektleder

  tfh@sem-johnsen.no
  92 44 98 42

  JØRGEN KJENDLIE

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner

  JK@sem-johnsen.no
  99 18 45 04